القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

اوکراین، محور مذاکرات محرمانه مقامات ارشد امنیتی آمریکا و روسیه

روزنامه آمریکایی از برگزاری مذاکرات محرمانه مشاور امنیت ملی کاخ سفید با همتایان روس خود پیرامون بحران اوکراین خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۷۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه وال استریت ژورنال از مذاکرات محرمانه «جیک سالیوان» مشاور امنیت کاخ سفید با دستیاران ارشد «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه خبر داده است.

براساس این گزارش، مشاور امنیت ملی جو بایدن طی ماههای اخیر مذاکرات محرمانه‌ای با دستیاران ارشد امنیتی پوتین پیرامون مساله اوکراین و در بحبوحه افزایش تنشها و تهدیدهای اتمی برگزار کرده است.

مقامات آمریکایی می‌گویند، این مذاکرات محرمانه با هدف کاهش تنشها و کاهش خطرات یک درگیری گسترده تر علیه اوکراین بعد از ادعاهایی درباره تهدیدهای اتمی مسکو در این جنگ انجام شده است.

در ادامه این گزارش آمده است، به گفته مقامات آمریکایی آشنا به موضوع، جیک سالیوان با «یوری یوشاکوف» دستیار سیاست خارجی پوتین و همچنین با «نیکلای پاتروشف» همتای خود در دولت روسیه رایزنی و مذاکره کرده است.

وال استریت ژورنال اضافه کرد، هدف این مذاکرات باز نگه داشتن کانالهای دیپلماتیک میان مسکو و واشنگتن و نه رایزنی برای حل و فصل بحران اوکراین بوده است.

روزنامه «واشنگتن‌پست» نیز بامداد یکشنبه گزارش داد که دولت آمریکا به‌صورت مخفیانه در حال فشار آوردن به سران اوکراین است تا ضمن توقف مخالفت‌های خود با مذاکره، آمادگی خود برای بازگشت به گفتگو با روسیه را نشان دهند.

واشنگتن‌پست به نقل از منابع مطلع ولی بی‌نام خود نوشت، درخواست مقامات آمریکایی از کی‌یف در جهت فشار آوردن برای نشستن پای میز مذاکره نیست بلکه اقدامی حساب‌شده برای مطمئن‌شدن از حفظ حمایت دیگر کشورها از اوکراین است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار